Uitleg

 Hoe werkt het fietsroutenetwerk Zuidoost Friesland (Fryslân)?

U neemt de routekaart Zuidoost Friesland (kaart 1 of 2) en fietst naar de plek waar u uw tocht wilt beginnen: het eerste startknooppunt. Gemakkelijk te vinden want het fietsroutenetwerk is opvallend bewegwijzerd: groen/witte borden met daarop het cijfer van het knooppunt.

bord Pijlen wijzen de richting, ook naar de volgende, meest dichtbijgelegen knooppunten. Extra handig: bij elk knooppunt staat een overzichtsbord van het gehele fietsroutenetwerk.

Het overzichtsbord opent de mogelijkheid om uw fietstocht tussentijds aan te passen. Op de kaarten en het overzichtsbord van het fietsroutenetwerk staan de afstanden tussen de knooppunten in kilometers vermeld. De routelengte binnen het fietsroutenetwerk bepaalt u dus helemaal zelf.

fietsen.jpg
Krijgt u onderweg de smaak van het fietsen in Zuidoost Friesland (Fryslân) te pakken en wilt u de tocht uitbreiden? Pak dan even de kaart of kijk op het overzichtsbord, en voeg enige knooppunten aan uw route toe.

Net zo eenvoudig kunt u tijdens de fietstocht een routeplan inkorten, zodat u bijvoorbeeld meer tijd heeft voor koffie met appelgebak op dat gezellige terrasje.

De fietsroutenetwerkkaart Zuidoost Friesland (Fryslân) is verkrijgbaar bij de meeste ANWB- en VVV-winkels in Nederland. En natuurlijk kunt  onze eigen fietsroutenetwerkkaarten downloaden op deze site.


Veel fietsplezier toegewenst met het  fietsroutenetwerk in Zuidoost Friesland. 
design: ookspeciaal.nl
 copyright © 2007 IDHV